Salarisadministratie en advies

Het belangrijkste kapitaal in vrijwel elke organisatie is je personeel. Het vinden en behouden van goed personeel is niet eenvoudig maar wel enorm waardevol.

Geen omkijken naar je salarisadministratie met RHM

Je wilt het goed geregeld hebben, voor je medewerkers maar ook voor jezelf als werkgever. Een partner die ervoor zorgt dat alles goed en op tijd verwerkt wordt is dan essentieel. Wij zorgen niet alleen dat je salarisadministratie op orde is maar ook dat je op tijd wordt geïnformeerd over veranderingen in voor jouw organisatie relevante wet- en regelgeving.

Meer dan alleen loonstroken

Doordat we alle disciplines in huis hebben kunnen we je adviseren over alle aspecten en mogelijkheden met betrekking tot de salaris- en personeelsadministratie. Ook het opstellen van contracten van nieuwe medewerkers nemen we uit handen waardoor je altijd verzekerd bent van een perfecte start.

Haal het beste resultaat uit
jouw organisatie

De echte voordelen ervaar je pas wanneer je voor alle financiële vraagstukken met één partij werkt. Of het nu gaat om de beste adviezen of om de meest effectieve aanpak. We laten je graag zien waarmee we je verder kunnen helpen.

Het voordeel van RHM

We hebben alle disciplines in huis waarmee we je volledig kunnen ondersteunen. We geven je gevraagd en ongevraagd advies zodat je het beste resultaat uit jouw organisatie kunt halen.

Een greep uit onze overige salarisadministratie diensten

Waar we je verder nog mee kunnen helpen:

  • Arbeidsrecht
  • Personeelsmanagement en beleid
  • Ontslagprocedures
  • Sociale verzekeringen

Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Zoom in op jouw branche

En ontdek wat RHM nog meer voor jouw organisatie kan betekenen.

Wil je meer weten?

Wij helpen je graag om meer uit je organisatie te halen.

Of bel direct op: 0478 - 58 43 33