EmailTwitterLinkedIn

Menu

Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht raakt de kern van uw onderneming. U heeft dagelijks te maken met het ondernemingsrecht. Bijvoorbeeld bij het kiezen van de rechtsvorm van uw onderneming (eenmanszaak, maatschap, vereniging, commanditaire vennootschap,  vennootschap onder firma, B.V. of N.V.), het opstellen van statuten en aandeelhoudersovereenkomst, overeenkomsten, overdracht van aandelen, overnames en fusies, doorbraak van aansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid,  algemene vergadering van aandeelhouders en enquêterecht.

De juristen, fiscalisten en de accountants werken nauw samen om u goed te kunnen adviseren en begeleiden bij het oprichten van uw onderneming, herstructurering, overname of fusie. Het is van belang dat partijen duidelijk vastleggen wat zij van elkaar verwachten, zodat er geen aansprakelijkheidsstellingen volgen. Daarnaast kunt u met onze juristen, fiscalisten en accountants sparren over uw onderneming.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze juridische dienstverlening, dan kunt u met onze juristen contact opnemen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Menu