Over RHM

Hallo! Leer ons beter kennen.

Dit is RHM

Het maximale rendement uit jouw organisatie halen, waarbij jij je volledig kunt richten op de belangrijk zaken. Wij geloven dat we met aandacht voor jou als klant en met plezier in ons werk het kennis- en prestatieniveau continu verhogen. Onze missie is: succes als resultaat. Dat doen we door het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan ondernemers in het MKB die aansluit bij de vraag vanuit de markt in specifieke branches - zoals de bewindvoerders en installatie branche. Met alle diensten en kennis onder één dak kunnen we je volledig ondersteunen en begeleiden naar jouw succes als resultaat.
 

Wat maakt RHM uniek

In tegenstelling tot veel accountants en advieskantoren kijken we bij RHM graag op een andere manier naar jouw bedrijf. Natuurlijk kijken we naar de cijfers, maar we kijken ook kritisch naar het verhaal achter de cijfers. Wat zijn oorzaken en wat kun jij doen om je organisatie te verbeteren? Welke trends zien we bij jouw organisatie en binnen de branche en welke impact hebben deze in de toekomst voor de bedrijfsvoering? De echte voordelen ervaar je pas wanneer je voor alle financiële vraagstukken met één partij werkt. Of het nu gaat om de beste adviezen of om de meest effectieve aanpak. We hebben alle disciplines in huis waarmee we je volledig kunnen ondersteunen. We geven je gevraagd en ongevraagd advies zodat je het beste resultaat uit jouw organisatie kunt halen.

Maak kennis met ons kantoor in Venray!

In oktober 2021 lanceerden we onze nieuwe bedrijfsnaam RHM. Hierbij lanceerden we ook onze volledige nieuwe huisstijl, compleet met een nieuw en fris logo en een nieuwe website. Deze video is gemaakt van onze vestiging in Venray.

Meer dan 40 jaar actief
Al 40 jaar zijn we actief in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste uit hun onderneming kunnen halen. Met onze kennis en ervaring kunnen we gericht adviseren en ervoor zorgen dat jij kunt doen waar je goed in bent als ondernemer.
 

Met 40 collega's
Samen met 40 collega's werken we aan het succes van jouw organisatie en van RHM. Van het  verwerken van de administratie en aangiften BTW tot het controleren van de jaarrekening, wij zorgen ervoor dat het goed geregeld wordt.

 

Vanuit Venray, Uden en bij jou
We doen alles vanuit onze vestigingen in Venray en Uden. Hoewel er veel op afstand geregeld kan worden zitten we als het nodig is gewoon bij jou op de werkvloer, wel zo praktisch.


 

Het laatste nieuws

Alles weten over onze diensten?

Wil je meer weten?

Wij helpen je graag om meer uit je organisatie te halen.

Of bel direct op: 0478 - 58 43 33