EmailTwitterLinkedIn

Menu

Werken bij RHM

Rühl Haegens Molenaar is erg ambitieus op het gebied van groei en ontwikkeling. Onze filosofie is dat je zonder goede medewerkers geen goede klanten kunt krijgen en vice versa. Daarom investeren wij continue in de begeleiding en opleiding van (toekomstige) medewerkers. Onze RHM Academie speelt hierbij een belangrijke rol.

Naast aandacht voor externe opleidingen steken wij veel tijd in onze eigen developmenttrajecten voor starters, talenten en management. Dit heeft er concreet al toe geleid dat het door ons ontwikkelde ManagementKompasSysteem® opgenomen is als keuzevak op de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Elke werknemer van Rühl Haegens Molenaar krijgt binnen het teamverband de ruimte om zijn of haar eigen verantwoordelijkheid te nemen. Kwaliteit, kennis en persoonlijke betrokkenheid zijn vanzelfsprekende ingrediënten die ingezet worden om samen zo goed mogelijk te presteren.

Wij zijn altijd zoek naar gedreven mensen die er net als wij naar streven om de best passende professionals voor onze klanten te zijn. We komen graag in contact met mensen die zich thuis voelen in een jonge, zich sterk ontwikkelende professionele en resultaatgerichte organisatie, die streeft naar succes als resultaat!

Heb je interesse stuur dan je sollicitatie en motivatie naar personeelszaken@rhmweb.nl.

 

 

 

Menu