EmailTwitterLinkedIn

Menu

Wat maakt RHM uniek?

In tegenstelling tot de reguliere accountant kijkt Rühl Haegens Molenaar op een andere wijze naar uw bedrijf. Uw taak is te ondernemen of te besturen. Onze taak is ervoor te zorgen dat u dat met zo min mogelijk moeite doet. Wij zorgen ervoor dat u continu over de juiste informatie kunt beschikken, zodanig dat besluiten tijdig genomen kunnen worden. Wij ondersteunen u bij alle werkzaamheden waar u niet om gevraagd heeft, zoals het verzorgen van uw jaarrekening en fiscale aangiften. Wij nemen zelfs uw hele secundaire proces uit handen, zodat u zich kan focussen op waar u goed in bent. Wij geloven dat wij u daarmee een dienst bewijzen: wij maken namelijk uw bedrijf beter.

Door toepassing van het Management KompasSysteem en door samenwerking met verschillende partners kunnen wij onze taak uitvoeren.  Dit kunnen wij niet voor alle bedrijven. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in vijf branches. Deze verdieping geeft ons de mogelijkheid om te kunnen sparren met u, de ondernemer of de bestuurder. We spreken dezelfde taal en zijn de hoogte van de ontwikkelingen in uw branche.

We willen onze kennis delen. Dit doen we door gedurende het jaar workshops, lezingen en studieclubs te organiseren, nieuwsbrieven uit te brengen en het laatste nieuws te delen op diverse sociale media. Onze kennis helpt u zichzelf te ontwikkelen.

 

 

 

Menu