EmailTwitterLinkedIn

Menu

Stefan van Maasakkers

Stefan van Maasakkers: “Mijn missie bestaat uit het zo goed mogelijk begeleiden en adviseren van onze klanten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd adviseur in de installatie- en metaalbranche. Dankzij deze sectorspecifieke kennis en mijn jarenlange ervaring fungeer ik voor de ondernemers in deze branches als een deskundige sparringpartner.”

Opleiding en ervaring

“Nadat ik het Vwo-diploma heb gehaald, ben ik bedrijfseconomie gaan studeren. Aansluitend heb ik de opleidingen Account-Administratieconsulent en Bedrijfskunde succesvol afgerond. Vanaf 1997 ben ik bij een groot accountantskantoor actief geweest als accountant en adviseur in het midden- en kleinbedrijf. Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Rühl Haegens Molenaar, waarbij ik in 2009 ben toegetreden als vennoot.”

Specialisaties

“Ik houd ervan met cijfers bezig te zijn, vooral om onze klanten hiermee bij te staan en te adviseren. Mijn specifieke kennis in de installatie- en metaalbranche maken mij tot een volwaardige gesprekspartner en adviseur. Tevens richt ik mij op het begeleiden en gezond maken van “bedrijven in slecht weer”. Deze praktijkervaring gebruik ik ook bij het lesgeven als docent van de opleiding Accountancy aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven.”
Menu