EmailTwitterLinkedIn

Menu

Pieter Weijs

Pieter Weijs: “Het proactief benaderen van klanten heb ik mijzelf als grootste doel gesteld. Dit houdt in dat ik niet alleen meedenk met de klant, maar ook mijn eigen mening geef. Ik stel vragen om de ondernemers bewust te maken van het belang van een toekomstplan, waaronder ook een (meerjaren)begroting, om op die manier het voor de klant gewenste resultaat te bereiken.”

Opleiding en ervaring

“Nadat ik de studies Bedrijfseconomie en Accountancy had afgerond, ben ik werkzaam geweest op verschillende accountantskantoren. Als AA-accountant heb ik jarenlang gewerkt als teamleider en ben ik actief betrokken geweest bij het samenstellen en bespreken van jaarrekeningen. Naast mijn werk ben ik altijd blijven studeren, zo heb ik onder meer de opleiding voor belastingadviseur gevolgd. In 2001 ben ik begonnen bij Rühl Haegens Molenaar en vervolgens ben ik daar in 2009 toegetreden als vennoot.”

Specialisaties

“Naast de algemene accountantspraktijk, waartoe het samenstellen van jaarrekeningen behoort, houd ik mij vooral bezig met de audit van bewindvoerderskantoren. Meer dan 100 bewindvoerders worden jaarlijks door mij aan een kwaliteitstoetsing onderworpen. Tevens begeleid ik deze kantoren met overnames, fusies of ander soortige samenwerkingen.”

Menu