EmailTwitterLinkedIn

Menu

Lau Haegens

Lau Haegens: “Ik geniet ervan om al mijn kennis en ervaring in te zetten ten behoeve van mijn klanten en doe er alles aan om het maximale te realiseren. Op die manier wil ik zeer actief een bijdrage leveren aan hun succes.”

Opleiding en ervaring

“Vanaf mijn middelbare school ben ik werkzaam in de accountantsbranche. Daarbij gingen werken en studie van meet af aan hand in hand. Na het afronden van de opleiding ben ik ingeschreven als AA-accountant. Ook nadien ben ik steeds blijven studeren om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden.

In 1981 heb ik de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap, waaruit de huidige organisatie is ontstaan. Met veel plezier en passie ben ik momenteel bezig met de ontwikkeling en het toepassen van het ManagementKompasSysteem®, een managementinformatiesysteem voor het midden- en kleinbedrijf.”

Specialisaties
“Ik adviseer onze klanten op een breed terrein, met de nadruk op bedrijfseconomische en bedrijfkundige aspecten. Mijn ervaring op financieel vlak stel ik niet alleen graag in dienst van onze klanten, maar ook van studenten. Ik ben dan ook tevens actief als docent aan de accountantsopleiding van Fontys Hogescholen in Eindhoven en bij onze eigen Rühl Haegens Molenaar Academie.”

 

 

 

Menu