EmailTwitterLinkedIn

Menu

Freddie de Vries

Freddie de Vries: “Dagelijks zet ik mij voor onze cliënten in om kennis en ervaring op het gebied van rendementsverbetering te delen. Mijn focus daarbij ligt op de relatie tussen planning en een optimale informatievoorziening.”

Opleiding en ervaring

“Mijn eerste kennismaking met de adviespraktijk dateert ruim 13 jaar geleden tijdens onderzoek voor het Management KompasSysteem. Binnen Rühl Haegens Molenaar heb ik mijn studie bedrijfseconomie afgerond. Vervolgens ben ik als bedrijfsadviseur werkzaam geweest binnen zowel de zakelijke dienstverlening als het bedrijfsleven. Daarna heb ik mijn accountantsopleiding gedurende mijn groeitraject van assistent-accountant tot teamleider voltooid. Sinds 2013 ben ik binnen Rühl Haegens Molenaar toegetreden tot vennoot.”

Specialisaties

“Naast de traditionele accountancywerkzaamheden, zoals het controleren en samenstellen van jaarrekeningen, adviseer en begeleid ik onze cliënten bij bedrijfseconomische vraagstukken en bedrijfskundige uitdagingen. Onconventionele oplossingen spreken mij in dat kader aan en deze breng ik graag in de praktijk voor structurele rendementsverbetering. Ik deel mijn kennis met ondernemers door het organiseren van diverse interactieve bijeenkomsten.”

 

 

 

Menu