EmailTwitterLinkedIn

Menu

Fer Verbeek

Fer Verbeek: “Het bedenken van creatieve en slimme oplossingen voor (fiscaal-juridische) problemen beschouw ik als mijn grootste uitdaging. De wensen van de klant en mijn eigen vaktechnische invalshoek staan daarbij centraal.”

Opleiding en ervaring

“Na het afronden van het gymnasium ben ik jarenlang werkzaam geweest bij de Belastingdienst. Tijdens deze periode heb ik diverse opleidingen gevolgd. Na het afronden van de studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg heb ik de overstap gemaakt naar de “andere kant van de tafel”. Vanaf 1999 ben ik bij Rühl Haegens Molenaar gestart met het opzetten van de fiscale afdeling en in 2009 ben ik toegetreden als vennoot. De ervaring die ik destijds opgedaan heb als inspecteur, kan ik nu heel goed inzetten bij mijn huidige advieswerk.”

Specialisaties

“Mijn specialisaties liggen op het gebied van de algemene fiscale praktijk, met bijzondere aandacht voor herstructureringen, bedrijfsoverdrachten, DGA-problematiek en oudedagsvoorzieningen. Ook de loonheffing heeft mijn warme belangstelling. Naast mijn advieswerk ben ik tevens actief als extern deskundige en als docent aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Daarnaast verzorg ik workshops en lezingen.”
Menu