EmailTwitterLinkedIn

Menu

Evenementen

Om onze kennis optimaal met u te kunnen delen, hebben wij de RHM Academie opgericht. Met grote regelmaat houdt de RHM Academie seminars en workshops in onze kantoren in Venray, Uden en Tilburg. Vaak worden deze seminars en workshops in samenwerking met onze partnerorganisaties georganiseerd.

RHM Actueel

De RHM Academie laat zes keer per jaar de actualiteit de revue passeren tijdens de bijeenkomsten ‘RHM Actueel’. Deze kleinschalige themasessies zijn bedoeld voor klanten en andere belangstellenden die meer uit hun onderneming willen halen en tijdig willen inspelen op actuele ontwikkelingen.

Workshops

Met enige regelmaat organiseert Rühl Haegens Molenaar workshops. Tijdens deze bijeenkomsten gaat uw docent intensief met u aan de slag om het beste uit uw bedrijf te kunnen halen. Voor deze vaak meerdaagse workshops kunt u terecht in Uden of in Venray.

Ondernemersspreekuur

Speciaal voor ondernemers die onze organisatie nog niet kennen en graag met ons kennis willen maken, organiseert de RHM Academie het maandelijkse ondernemersspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunt u geheel vrijblijvend van gedachten wisselen met een van onze specialisten over uw specifieke probleem.

Op weg naar succes?

Neem contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat onze specialisten voor uw organisatie kunnen betekenen. Dankzij de vele disciplines die we in huis hebben, zijn we een volwaardige sparringpartner. Op tal van fronten. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.
Menu