EmailTwitterLinkedIn

Menu

De RHM organisatie

Rühl Haegens Molenaar staat voor “succes als resultaat”.  Niet zomaar een slogan, maar drie woorden die tot uitdrukking brengen waar wij voor staan: ontwikkelen, informeren en kosten verlagen. Kortom, wij maken uw organisatie beter!


Het managementteam van Rühl Haegens Molenaar gaat voorop in het uitdragen van deze missie. Vol ambitie en in teamverband geven we met veel passie en plezier leiding aan onze kantoren in Venray, Uden en Tilburg.


De rest van ons team met in totaal 45 medewerkers bestaat uit energieke talenten en ervaren spelers. Binnen het teamverband krijgen onze mensen de ruimte om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Kwaliteit, kennis en persoonlijke betrokkenheid zijn vanzelfsprekende ingrediënten die ingezet worden om samen zo goed mogelijk te presteren.

Samen met onze klanten zorgen wij voor succes als resultaat. Met behulp van automatisering verbeteren wij uw processen, waardoor uw organisatie op een hoger niveau kan opereren. Wij voorzien u van de noodzakelijke informatie om tijdig de juiste besluiten te kunnen nemen. Door secundaire processen geheel of gedeeltelijk over te nemen verlagen wij uw kosten. Tenslotte verzorgen wij voor u de wettelijke verplichtingen waaraan u moet voldoen en optimaliseren wij uw fiscale positie. Wij verstrekken een samenstellingsverklaring, een beoordelingsverklaring of een controleverklaring bij uw jaarrekening. Wij verzorgen uw financiële- en/of salarisadministratie en uw fiscale aangiften, zowel zakelijk als privé. Wij ondersteunen u bij het verwezenlijken van uw doelen. Wij denken proactief met u mee en geven gerichte adviezen. Gevraagd en ongevraagd.


Een greep uit onze samenwerkingen:

Menu