Wij zijn op zoek naar MKB-bedrijven voor gratis opzet managementinformatiesysteem

Ook in het collegejaar 2017-2018 biedt Fontys Hogeschool Financieel Management haar studenten de mogelijkheid om de opleiding tot accountant meer praktijkgericht te maken. In de periode van september tot en met november 2017 zet de school haar studenten uit binnen het bedrijfsleven voor het uitvoeren van een project. Hiervoor vragen wij uw medewerking.Wat houdt dit project in?

Een projectgroep bestaande uit 4/5 studenten van de Fontys Hogeschool Eindhoven die de opleiding accountancy volgen, zet een managementinformatiesysteem op, specifiek gericht op uw metaalbedrijf. Vervolgens maken zij een strategisch plan voor uw onderneming op.

Het totale project omvat 8 weken. De inhoud van het project is afgeleid van het Management Kompas Systeem®.

De studenten worden begeleid en ondersteund door een ervaren accountant met kennis van uw branche:  Rühl Haegens Molenaar accountants en adviseurs in Venray, Uden en Tilburg.

Voor wie

Dit project is bedoeld voor ondernemers, bedrijfsopvolgers, bedrijfsleiders, directeuren, controllers of administrateurs, werkzaam in een klein of middelgroot  (MKB-)bedrijf. 

Wat levert het op

  • een (opzet voor een) managementinformatiesysteem en een strategisch plan door studenten van de hbo-opleiding accountancy
  • professionele ondersteuning vanuit Rühl Haegens Molenaar
  • ondersteuning door de projectleider vanuit Fontys Hogeschool als coach
  • een afsluitend adviesgesprek met de studenten en de accountant van Rühl Haegens Molenaar, waarin uw cijfers worden geanalyseerd en vergeleken met andere metaalbedrijven

Uw investering

Er worden geen kosten in rekening gebracht. De inspanningen van uw kant bestaan uit 2 tot 3 gesprekken van 1,5 uur. Daarnaast verstrekt u benodigde informatie aan studenten.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan van Maasakkers (0413) 74 50 16 of Peter Thijs (0877) 87 11 43.

Aanmelden

U kunt zich hier direct aanmelden.