Vacature Controleleider m/v, 36/40 uur

Klaar voor de toekomst met succes als resultaat? Bekijk snel deze vacature van controleleider , zo begin jij 2019 met een nieuwe, uitdagende stap in je carrière!Kom werken bij ons!


Omschrijving

Bij Rühl Haegens Molenaar krijg je nu de kans om het controleteam te komen versterken! Een uitdagende rol waar jij al je passie van het vak in kwijt kunt. Er is ruimte voor eigen initiatief en met jouw komst binnen het team kijkt Rühl Haegens Molenaar uit naar jouw visie en ideeën. Waarom? Doordat jij je met volle overgave in onderstaande werkzaamheden gaat storten draag jij bij aan een verbetering van de controlepraktijk:

  • Je gaat aan de slag met het opstellen van een controle aanpak;
  • Je geeft leiding aan het controleteam, waarbij je ook het eerste aanspreekpunt bent voor de controleklanten;
  • Het ondersteunen, begeleiden en coachen van de assistent accountants;
  • De complexe processen en posten komen op jouw bordje terecht en hier weet jij wel raad mee!   

Dit is echter een greep van je werkzaamheden als controleleider, daarnaast stel jij de detailplanning op van de opdrachten inclusief de budgetbewaking. Dit alles voor een klantenpakket waar veel uitdaging uit te halen valt door de uiteenlopende vraagstukken!

Een rol waarin je genoeg verantwoordelijkheden hebt die je op een zelfstandige manier kunt uitvoeren. Zie je ruimte voor verbetering? Maak het kenbaar! Want dat maakt het werken bij Rühl Haegens Molenaar zo leuk: jouw durf en lef wordt gewaardeerd en men staat open voor verbetering en feedback.

Dit ben jij

In deze rol als controleleider kun je een hoop verantwoordelijkheid en zelfstandigheid vanuit de organisatie verwachten, maar zij verwachten natuurlijk ook wat van jou! Het is belangrijk dat jij je eerste stappen in de accountancy gezet hebt en minimaal  4 jaar relevante werkervaring hebt.  De tijd staat niet stil en dat weten ze bij Rühl Haegens Molenaar ook, daarom is het belangrijk dat je feeling hebt met ICT en communicatief vaardig bent. Misschien klinkt het standaard maar het zijn essentiële punten voor een rol als controleleider.

Wat zeggen jouw familie en vrienden als ze gevraagd worden jou te omschrijven? Dan hebben ze het over iemand die: analytisch is, kan plannen en organiseren en waarbij de hoogst haalbare kwaliteit nastreven altijd het doel is. Daarnaast heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en neem je initiatief in je werk, en dat maakt jou zo een fijne collega!

Dit zijn wij

Bedrijfscultuur

Onlangs heeft het pand in Venray een opknapbeurt gekregen zodat iedereen een fijne werkplek heeft, en is jouw toekomstige werkplek dus ook op en top in orde. Ontwikkeling staat centraal, door opleidings- en studiemogelijkheden krijg je de kans om stil te staan bij jouw ambities en groeikansen. Niet alleen ontwikkeling van medewerkers is belangrijk maar ook van de organisatie, zo zijn ze al erg ver in de automatisering en gaan ze hier de komende jaren ook nog verder in door! In december moet je een gaatje vrij houden in je agenda voor de jaarlijkse kerstviering, daarnaast worden nog meer uitjes georganiseerd om de teambuilding te versterken.

‘’Succes als resultaat’’, daar staat Rühl Haegens Molenaar voor en jij als controleleider ook! In de organisatie staat dit voor: ontwikkelen, informeren en kosten verlagen. Begin je al te brainstormen over hoe jij als controleleider hieraan bij kan dragen? Dan heb je de juiste ‘’mindset’’ te pakken, want pro activiteit en meedenken in de organisatie wordt enorm gewaardeerd. Gevraagd en ongevraagd. 35 jaar geleden is de basis gelegd van de organisatie en zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een team van ongeveer 45 collega’s. Wat Rühl Haegens Molenaar zo uniek maakt is dat zij zich richten op verschillende branches qua klanten i.p.v. een specifieke regio. Zo zijn zij dé specialist in de installatiebranche en hebben zij veel klanten in de bibliotheek en bewindvoerderssector. Dit zorgt voor een gevarieerd klantenbestand met een belangrijke focus

Arbeidsvoorwaarden

Jij krijgt natuurlijk een marktconform salaris want dat verdient jouw harde werk als controleleider. Er wordt ook gedacht aan ‘’later’’, door een goede pensioenregeling en ontspanning wordt gefaciliteerd met 25 vakantiedagen. Als controleleider vind je het natuurlijk belangrijk dat jouw kennis altijd up-to-date is en dit wordt gefaciliteerd door de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen.

  • Mogelijkheid voor volgen van opleiding/cursus
  • Een werksfeer waar je u tegen zegt
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol
  • Gevarieerd klantenbestand met focus in bepaalde branches

Solliciteer direct (via Personato):

per mail
telefonisch: +31623358333  (Nadia Brons, Personato)