Vacature Junior Consultant

Bron: Personato
“Wat ik leuk vind aan mijn baan is de support die ik elke dag lever aan onze klanten en dat ik word opgeleid tot Senior Consultant om klanten op locatie te voorzien van gebruikersondersteuning”

Rühl Haegens Molenaar is een persoonlijk en professioneel middelgroot fullservice accountantskantoor. Wij zijn altijd bezig met ontwikkeling en innovatie en streven  een duidelijke visie na. Deze koers wordt gevaren door de vennoten, maar ook door alle medewerkers, afkomstig uit alle lagen van de organisatie. Onze energieke medewerkers vullen elkaar aan, gezien de teamsamenstellingen en diversiteit in leeftijd en ervaring.

Cultuuromschrijving

Alles draait om samenwerking. Zowel tussen de diverse disciplines binnen het brede dienstenpakket als met andere professionele organisaties en haar klanten. Persoonlijke betrokkenheid en korte lijnen typeren onze werkwijze, collegialiteit en een fijne werksfeer staan tevens hoog in het vaandel.
Naast een borrel en personeelsfeesten worden er ook activiteiten buiten werktijd georganiseerd, wat de werksfeer op de werkvloer positief beïnvloedt. 

Functieomschrijving

In de functie als Junior Consultant zul je starten op het support center. Hier doe je de nodige kennis op van de organisatie, de producten en de klanten van onze opdrachtgever, met als doel om gebruikersvragen van klanten te beantwoorden en problemen te verhelpen.
Zodra je het support center volledig beheerst, wordt er gekeken naar jouw ambities voor de lange termijn.
Afhankelijk van hoe leergierig je bent en hoe snel je zaken oppakt, kun je snel doorgroeien tot zelfstandig Consultant, waarbij je projecten uitvoert om bedrijfsprocessen bij klanten te automatiseren en de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Functie eisen

  • Je voldoet aan de volgende eisen: 
  • Je bezit van een HBO denk- en werkniveau;
  • Je hebt ervaring met Microsoft producten en kennis van ERP software;
  • Kennis van Excel, Word, generieke informatiesystemen en databases;
  • Kennis van AFAS Software is een pré;
  • Je bent communicatief vaardig, commercieel en representatief.
  • Het belangrijkste is dat je graag meedenkt, stressbestendig bent en dat je elke dag vol enthousiasme naar het werk gaat om het maximale eruit te halen.

Arbeidsvoorwaarden

Rühl Haegens Molenaar biedt een afwisselend en uitdagend takenpakket. Tevens bieden wij een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, een mooi carrièreperspectief met flinke doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren

De werving van deze vacature is uitbesteed aan Personato. Ben jij het talent dat wordt gezocht, solliciteer dan via de website van Personato of neem contact op met Luuk Bongers via 06-51315320 of l.bongers@personato.nl.