Terugblik 2018

Wij staan aan de vooravond van de kerstdagen 2018 en wij zijn dankbaar dat we kunnen terugzien op een mooi jaar.

Door de aantrekkende economie zien we dat het met veel van onze klanten goed gaat. De druk staat flink op de ketel en het tekort aan goede mensen op de arbeidsmarkt is vaak de voornaamste belemmering voor verdere groei. Keuzes maken, en proberen de figuurlijke krenten uit de pap te halen wordt steeds belangrijker.

Terugkijkend op 2018 zijn ook wij als kantoor gegroeid. Ons team is met 4 mensen versterkt en we staan met inmiddels 42 mensen voor u klaar.

In 2018 hebben we voor onze klanten en relaties een aantal mooie bijeenkomsten georganiseerd, waarbij we kennis en humor hebben weten te combineren. De boog hoeft immers niet altijd gespannen te zijn.

We zijn trots op onze maatschappelijke betrokkenheid bij onder andere de Venrayse Singelloop, waar we als hoofdsponsor een significante bijdrage konden leveren om op 7 oktober jl. meer dan 1.800 mensen, in leeftijd variërend van 3 tot 83 jaar, in beweging te krijgen. En waarbij we door middel van Stichting Leergeld kinderen van minder bedeelde ouders de kans boden om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Activiteiten die nodig zijn om op te bloeien, kennis en vaardigheden te ontwikkelen en eigenwaarde te krijgen. Immers, nu meedoen is straks meetellen.

En laten wij dat met z’n allen nu heel leuk vinden: tellen! 

Voor nu wens ik u namens het team van Rühl Haegens Molenaar goede feestdagen en een gezond en succesvol 2019!

Freddie de Vries