EmailTwitterLinkedIn

Menu

Workshop rendementsverbetering in de installatiebranche

Techniek Nederland organiseert in samenwerking met Rühl Haegens Molenaar de workshop "Rendementsverbetering in de installatiebranche"Als ondernemer neemt u de beslissingen binnen uw installatiebedrijf. Beheersing van uw projecten en de kosten wordt steeds belangrijker. Om grip te houden op uw bedrijf, heeft u meer inzicht in de financiële cijfers en kengetallen nodig.

Daarom organiseert Techniek Nederland in samenwerking met Rühl Haegens Molenaar de workshop: 'Rendementsverbetering in de installatiebranche'. Deze workshop is bestemd voor ondernemers, bedrijfsopvolgers, bedrijfsleiders, directeuren, controllers, administrateurs, werkzaam in een klein of middelgroot installatiebedrijf. U heeft geen specifieke vooropleiding nodig.

Na de workshop bent u in staat een begroting op te maken en kengetallen en normen te bepalen voor uw bedrijf. U heeft sneller zicht op uw resultaat en u kunt uw financiële cijfers en kengetallen interpreteren, analyseren en vergelijken met collega-ondernemers in de branche. Zo kunt u sneller de juiste beslissingen nemen voor een beter rendement.

Data en locaties:

22 april 2020 | Techniek Nederland Zoetermeer | meer informatie en aanmelden
14 mei 2020 | Van der Valk Hotel Houten | meer infomatie en aanmelden

De bijeenkomsten worden gehouden van 13.00 tot 19.00 uur (inclusief broodjesbuffet). De kosten voor deze workshop bedragen 250 euro voor leden en 495 euro voor niet-leden.
Heeft u vragen over deze workshop of over het digitaal aanmelden? Neemt u dan contact op met Techniek Nederland,  Valerie Stubbe via v.stubbe@technieknederland.nl of 079- 325 06 55.

Wij hopen u op deze workshop te mogen verwelkomen!Menu