EmailTwitterLinkedIn

Menu

Vacature Controleleider m/v, 36/40 uur

Klaar voor de toekomst met succes als resultaat? Bekijk snel deze vacature van controleleider, en neem een nieuwe uitdagende stap in je carrière!


Kom werken bij ons!

 

Bij Rühl Haegens Molenaar krijg je nu de kans om het controleteam te komen versterken! Een uitdagende rol waar jij al je vakbekwaamheid in kwijt kunt. Initiatieven worden zeer gewaardeerd en met jouw komst binnen het team kijkt Rühl Haegens Molenaar uit naar jouw visie en ideeën. Waarom? Doordat jij je met jouw kennis en ervaring in de werkzaamheden gaat storten draag jij bij aan een verbetering van de controlepraktijk!

Werkzaamheden

  • Opstellen van een controle aanpak;
  • Leidinggeven aan het controleteam, waarbij je ook het eerste aanspreekpunt bent voor de controleklanten;
  • Je ondersteunt, begeleidt en coacht de assistent accountants;
  • Opstellen van detailplanning inclusief de budgetbewaking;
  • In complexe processen en posten zie jij de uitdaging.

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal 4 jaar werkervaring in de accountancy;
  • Je hebt feeling met ICT en bent communicatief vaardig;
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en neemt initiatief;
  • Je bent analytisch en goed in plannen & organiseren.

Bedrijf

Onlangs heeft het pand in Venray een opknapbeurt gekregen zodat iedereen een fijne werkplek heeft en is jouw toekomstige werkplek dus ook op en top in orde. Ontwikkeling staat centraal, door opleidings- en studiemogelijkheden krijg je de kans om stil te staan bij jouw ambities en groeikansen. Niet alleen ontwikkeling van medewerkers is belangrijk maar ook ontwikkeling van de organisatie Zo zijn ze al erg ver in de automatisering en gaan ze hier de komende jaren ook nog verder in door! In december moet je een gaatje vrij houden in je agenda voor de jaarlijkse kerstviering, daarnaast worden nog meer uitjes georganiseerd om de teambuilding te versterken.

‘’Succes als resultaat’’, daar staat Rühl Haegens Molenaar voor en jij als controleleider ook! In de organisatie staat dit voor: ontwikkelen, informeren en kosten verlagen. Begin je al te brainstormen over hoe jij als controleleider hieraan bij kan dragen? Dan heb je de juiste ‘’mindset’’ te pakken, want pro activiteit en meedenken in de organisatie wordt enorm gewaardeerd. Gevraagd en ongevraagd. 35 jaar geleden is de basis gelegd van de organisatie en zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een team van ongeveer 45 collega’s. Wat Rühl Haegens Molenaar zo uniek maakt is dat zij zich richten op verschillende branches qua klanten i.p.v. een specifieke regio. Zo zijn zij dé specialist in de installatiebranche en hebben zij veel klanten in de bibliotheek en bewindvoerders-sector. Dit zorgt voor een gevarieerd klantenbestand met een belangrijke focus.

Solliciteer direct (via Vaes & Linthorst):

per mail
telefonisch: +31 (0)77 355 72 61  (Evert Linthorst, Vaes & Linthorst)
Menu