EmailTwitterLinkedIn

Menu

Special lonen 2021

Hierbij presenteren wij de uitgebreide Special Lonen 2021. Dit is een handig naslagwerk voor jou als werkgever, hr-medewerker of adviseur.

Deze special bevat actuele cijfers van onder meer het minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, premies WW en arbeidskortingen, LIV en LKV en het gebruikelijk loon voor de dga.

Tevens bevat deze editie actuele cijfers en informatie over de Wet DBA, de auto van de zaak, een mogelijke thuiswerkvergoeding, de WKR en de Wet compensatie transitievergoeding.

Ook gaan we uitgebreid in op diverse coronagerelateerde maatregelen.

Let op!

Wij willen voldoen aan de wens om actueel te zijn. Maar al tijdens de opmaak van deze special komen er vanuit de overheid nieuwe aanvullingen op of verbeteringen van (nieuwe) regelingen door corona. De inhoud in deze special is geschreven met de kennis tot en met 12 januari 2021, 20:00 uur.
Onze adviseurs informeren en adviseren je graag over deze en andere gebieden. Dus heb je naar aanleiding van deze RHM Special Lonen 2021 vragen: neem gerust contact met ons op.

Inhoud Special lonen 2021:

 


 

Disclaimer

Bij de samenstelling van de Special Lonen 2021 is naar uiterste betrouwbaarheid en zorgvuldigheid gestreefd. Onze organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden en de gevolgen hiervan. Verschijningsdatum: 13 januari 2021.

 

Menu