EmailTwitterLinkedIn

Menu

RHM Special "Eindejaarstips 2019"

Wat kunt u als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Moet u als dga nu al anticiperen op aankomende veranderingen in wet- en regelgeving? Op welke zaken moet u als werkgever zich voorbereiden vóór 1 januari? Wilt u nog een schenking doen aan uw kleinkinderen? Deze zaken en meer staan in deze Eindejaarstips 2019.

In deze tips hebben wij zo veel mogelijk rekening gehouden met de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Een aantal van deze plannen is echter nog niet definitief. Deze moeten nog door de Eerste Kamer worden goedgekeurd. Indien dit het geval is, staat dat vermeld bij de tip.

De tips zijn onderverdeeld in zeven categorieën:

1. Tips voor alle belastingplichtigen

2. Tips voor ondernemers

3. Tips voor de ondernemer in de inkomstenbelasting

4. Tips voor de bv en de dga
5. Tips voor werkgevers
6. Tips voor de automobilist

7. Tips voor de woningeigenaarGraag bekijken we samen met u of het verstandig is om in uw unieke situatie wel of geen stappen te zetten.


Bij de samenstelling van de Eindejaarstips 2019 is naar uiterste betrouwbaarheid en zorgvuldigheid gestreefd. Onze organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden en de gevolgen hiervan. Verschijningsdatum eerste versie: 7 november 2019.Menu