EmailTwitterLinkedIn

Menu

RHM Actueel: Zakelijk flirten

Wilt u graag op dezelfde golflengte zitten met uw gesprekspartner? Een zakelijk gesprek laten sprankelen? Dan bent u van harte welkom op onze RHM Actueel-bijeenkomst “Zakelijk flirten”.

Zakelijk flirten laat zien hoe u met de juiste focus mensen enthousiast maakt. Het gaat om het creëren van een goede sfeer en over een enthousiaste en overtuigende presentatie van uzelf en de inhoud van uw boodschap. Word bewust van uw eigen uitstraling en stuur de sfeer van uw zakelijke gesprekken.

Voor deze RHM Actueel-bijeenkomst hebben wij Kenneth Smit Training bereid gevonden om u handvaten te geven voor het ervaren en toepassen van zakelijk flirten.

Ook bij minder formele gelegenheden als een netwerkborrel zult u merken, dat de technieken van zakelijk flirten toepasbaar zijn.

Zoals u ziet, heeft zakelijk flirten dus helemaal niets te maken met uitdagende kleding, een verdwaalde hand op een schouder of zwoele blikken. Na het bijwonen van deze bijeenkomst kunt u uw netwerkvaardigheden direct in de praktijk brengen tijdens de afsluitende borrel.

RHM Actueel is gepland op:

Woensdag

29 januari 2014

19.30 – 20.30 uur

Kantoor Uden

Vrijdag

31 januari 2014

19.30 – 20.30 uur

Kantoor Venray


Aanmelden

U kunt zich hier inschrijven. Aanmelden is mogelijk tot één dag voor de betreffende sessie.

Graag tot ziens!

 

 

 

Menu