EmailTwitterLinkedIn

Menu

Mogen wij aan u voorstellen? Onze nieuwe collega Stan van den Heuvel

Per 15 juli a.s. treedt Stan van den Heuvel na een stageperiode van ruim 10 maanden in dienst bij Rühl Haegens Molenaar

Stan stelt zichzelf graag aan u voor!

Mijn naam is Stan van den Heuvel. Ik kom uit Leunen, ben 23 jaar en woon nog gezellig thuis bij mijn ouders. Voor mijn aanstelling bij Rühl Haegens Molenaar heb ik de opleiding accountancy gevolgd aan de HAN, dit is een 4-jarige HBO-opleiding.

Waarom heb je gekozen voor Rühl Haegens Molenaar?

Tijdens mijn studie heb ik mijn meewerkstage in het derde jaar van de opleiding gedaan bij Rühl Haegens Molenaar. Dit was voor mij een leuke, maar vooral leerzame periode en heeft uiteindelijk ook bevestigd dat het accountantsberoep de juiste keuze is. In deze periode heb ik met alle werkzaamheden met betrekking tot het accountantsberoep te maken gehad. In mijn laatste jaar van mijn opleiding moest een afstudeeronderzoek worden gedaan. Mijn afstudeeropdracht wilde ik eerst bij een ander accountantskantoor doen, maar na een aantal gesprekken bij andere accountantskantoren bleek al gauw dat Rühl Haegens Molenaar de beste keus was, zeker als het gaat om het welkomstgevoel en behulpzaamheid van de collega’s.

Uiteindelijk heb ik mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd bij Rühl Haegens Molenaar waar ik vervolgens een baan aangeboden heb gekregen. Deze baan heb ik geaccepteerd, omdat er bij Rühl Haegens Molenaar een open en gezellige sfeer heerst en omdat ik binnen Rühl Haegens Molenaar de mogelijkheid krijg om zowel controle- als samenstelwerkzaamheden te verrichten. Ik kijk ernaar uit om mijn carrière hier te mogen starten.

Wat ga je doen bij Rühl Haegens Molenaar?

Ik zal vanaf 15 juli 2019 in dienst treden bij  Rühl Haegens Molenaar. De werkzaamheden die ik bij Rühl Haegens Molenaar zal gaan uitvoeren zijn een combinatie van controlewerkzaamheden, samenstelwerkzaamheden en het voeren van administraties voor de klanten van RHM.

Welke klanten zullen jou gaan zien?

De klanten van Rühl Haegens Molenaar waarmee ik in contact kom zullen voornamelijk klanten zijn, waarbij Rühl Haegens Molenaar  de wettelijke jaarrekeningcontroles uitvoert. Daarnaast zal ik in contact komen met de klanten waarvoor ik de jaarrekeningen ga samenstellen.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik vaak fitnessen. In de weekenden ga ik graag met vrienden op stap en op de zondagen ben ik op het sportpark in Leunen te vinden. Ik voetbal in het 4e elftal van de voetbalvereniging in Leunen. Naast de aandacht voor het voetbal vind ik ook  de gezelligheid tijdens de “derde helft” erg belangrijk.

 

Menu