EmailTwitterLinkedIn

Menu

6e editie Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop op 6 oktober 2019

Doe u  ook mee?


Zondag 6 oktober 2019: editie 6 
Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop

Op zondag 6 oktober a.s. staat de 6e editie van de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop op het programma. Vorig jaar stonden er ruim 1.800 deelnemers aan de start van de verschillende onderdelen. Ruim 100 deelnemers meer dan het jaar ervoor! Een fantastisch resultaat en een teken dat de Singelloop leeft.


Doe mee en ontvang een loopshirt

Als hoofdsponsor zouden we weer graag weer met bedrijventeams aan de start staan van de hardloopwedstrijd van 5 of 10 kilometer. Ook is het mogelijk om u aan te melden voor de wandeltochten van 5, 10, 15 of 20 kilometer. Daarom dagen wij u uit om mee te doen! Aan deelname aan het bedrijventeam zijn geen kosten verbonden én u ontvangt een mooi loopshirt van ons*. U hoeft zichzelf dus niet in te schrijven, alleen uw gegevens aan ons door te sturen:


Naam

 

Geboortedatum

 

Afstand

o    5 km hardlopen

o    10 km hardlopen

 

o    5 km wandelen

o    10 km wandelen

o    15 km wandelen

o    20 km wandelen

verwachte finishtijd
(bij hardlopen)

 

Adres

 

Postcode en woonplaats

 

E-mail (evt. privé)

 

Telefoonnummer

 

Telefoonnummer in geval van nood: 

 

Maat shirt*Het shirt* zullen wij voorafgaand aan de wedstrijd naar u toe sturen. Het startnummer kunt u op de dag zelf ophalen bij de stand van Rühl Haegens Molenaar.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.venraysesingelloop.nl

Wij hopen op een grote deelname.

*Indien u al eerder in ons bedrijventeam hebt deelgenomen, bent u reeds in het bezit van een shirt. Wij verzoeken u dit shirt dan te gebruiken. 
Menu