EmailTwitterLinkedIn

Menu

Salaris en advies

Binnen een onderneming is het personeel een zeer belangrijke factor, zo niet de belangrijkste. Goed personeel is enorm waardevol. Het vinden en behouden van de juiste mensen is echter niet eenvoudig. Een goed personeelsbeleid kan daaraan bijdragen.

Het voeren van een gedegen salarisadministratie is een verplichting wanneer u met personeel werkt. Onze salarisadministrateurs nemen u de zorgen van deze verplichting uit handen. Of het nu gaat om de juiste salarisstroken, de tijdige belastingaangifte of het vormen van de juiste dossiers… wij kennen de verplichtingen en zorgen dat u zich daarover niet hoeft te bekommeren.

Wij informeren u over wijzigingen in de regelgeving en attenderen u op mogelijkheden. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij ons terecht, ook voor vragen over arbeidsrecht, personeelsmanagement, ontslagprocedures en sociale verzekeringen. Wij beantwoorden deze zelf of met ondersteuning van deskundige partijen uit ons netwerk. Onze loonadministrateurs werken nauw samen met onze accountants en belastingadviseurs, zodat alle aspecten van begeleiding en advisering meegenomen worden.

Op weg naar succes?

Neem contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Dankzij de vele disciplines die we in huis hebben, zijn we een volwaardige sparringpartner. Op tal van fronten. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

Menu