EmailTwitterLinkedIn

Menu

RHM Outsourcing

Bedrijven van enige omvang hebben vaak zelf een administrateur in dienst die niet alleen de boekhouding verzorgt, maar tevens verantwoordelijk is voor debiteurenbewaking, personeelszaken en automatisering. Ondanks dat het uitbesteden van de salarisadministratie intussen bij veel bedrijven gemeengoed is geworden, is het uitbesteden van de financiële functie voor veel mkb-bedrijven nog geen routinepraktijk. Welke vorm van outsourcing past bij uw bedrijf en hoe kan Rühl Haegens Molenaar u hierbij van dienst zijn?


De definitie van outsourcing is het uitbesteden van één of meer bedrijfsactiviteiten aan een dienstverlenende onderneming. Wij nemen uw administratieve lasten uit handen en ondersteunen u daar waar nodig. RHM Outsourcing verhoogt de kwaliteit, de snelheid en de efficiency van uw administratieve processen tegen lagere kosten. RHM Outsourcing neemt uw zaken waar op administratief gebied in de ruimste zin van het woord.

Uw voordelen

U kunt naar eigen wens een pakket samenstellen en u heeft vooraf duidelijkheid over de werkzaamheden die door ons worden uitgevoerd en de kosten die dat met zich meebrengt. Wij werken met vaste abonnementsprijzen en niet op uurbasis.

RHM Outsourcing levert u kostenbesparing op. U krijgt de tijd en de ruimte om u te richten op uw kernactiviteiten. U wordt niet meer afgeleid door zaken waar u wellicht niet helemaal in thuis bent. U kunt zich volledig focussen op uw primaire proces. Hiermee moet u als ondernemer immers uw geld mee verdienen. Tevens vergroot outsourcing de flexibiliteit, en daarmee de waarde van uw bedrijf.

Prettig samenwerken

Rühl Haegens Molenaar is een eigentijdse organisatie met energieke medewerkers. Een veelzijdig team, met een goede balans tussen jong talent en ervaren krachten. Alles draait om samenwerking. Met RHM Outsourcing wordt deze samenwerking nog intensiever wat resulteert in een grotere persoonlijke betrokkenheid.

Ook resultaat boeken met outsourcing?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.Menu