EmailTwitterLinkedIn

Menu

Metaal

Als ondernemer kunt u niet zonder de hulp van een accountant. Maar wat verwacht u eigenlijk precies? Correcte financiële verslaglegging en zorgvuldige salarisadministratie? Een gepast antwoord op al uw vragen over rechtsvorm en bedrijfsopvolging? In dat geval zijn er genoeg accountants waaruit u kunt kiezen. Maar wellicht zoekt u een proactieve sparringpartner die thuis is in uw eigen branche? Iemand die de metaalsector op zijn duimpje kent, op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen deze branche en daardoor op niveau met u mee kan denken? Dan is er maar één geschikt adres voor u: Rühl Haegens Molenaar.

Kennis over uw sector willen we graag met u delen. Dit doen we aan de hand van branchegerelateerde workshops, een jaarlijkse benchmark voor metaalbedrijven en diverse RHM Actueel bijeenkomsten, waarin u wordt bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de metaalsector. Samenwerken maakt ook uw onderneming sterker. Daarom hebben we samen met de hogeschool een module ontwikkeld die specifiek gericht is op inzicht en rendementsverbetering binnen het metaalbedrijf.

Interesse?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Stefan van Maasakkers, telefoonnummer 0413-74 50 16, e-mail: svm@rhmweb.nl

 

 

 

Menu