EmailTwitterLinkedIn

Menu

Investeringen

Nieuwe activiteiten vereisen vaak een investering. Hoeveel heeft u precies nodig, wat is de haalbaarheid van uw plannen en wat is uw terugverdientijd? Dit zijn vragen waar niet alleen u mee worstelt, maar ook de financier. Onze financiële specialisten stellen een investeringsplan waarmee u antwoord krijgt op deze vragen.

Zij beoordelen de investeringsplannen en financieringsmogelijkheden op basis van een onderbouwde exploitatie en liquiditeitsbegroting. U weet dan precies wat voor u de beste manier is om in uw financieringsbehoefte te voorzien, en kunt hiermee de financieringsaanvraag opstellen.

Welke omzetverwachtingen en exploitatiemogelijkheden zijn realistisch voor uw onderneming? Samen met u zetten wij de diverse scenario’s op een rijtje. Zodoende krijgt u inzicht in de mogelijke opbrengsten en kosten van een startende onderneming of nieuwe activiteit, en kunt u een investeringsverzoek beter onderbouwen.

Zo gaan we te werk:

  • Samen met u stellen wij een omzet- en kostenbegroting op, gebruikmakend van ons ManagementKompasSysteem®;
  • Aan de hand van de omzet- en kostenbegroting berekenen wij de effecten op de exploitatie- en balansposities;
  • Om de gevolgen voor de geldstromen zichtbaar te maken, stellen we samen met u een liquiditeitsplanning op;
  • Tot slot beoordelen we de haalbaarheid van uw investering op bedrijfskundige aspecten.

Op weg naar succes?

Neem contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Dankzij de vele disciplines die we in huis hebben, zijn we een volwaardige sparringpartner. Op tal van fronten. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

Menu