EmailTwitterLinkedIn

Menu

Installatie

De installatiebranche is veelzijdig, dynamisch en uitdagend. Dit betekent ook; hard werken. Zeker voor u als ondernemer. Gelukkig draait u daar uw hand niet voor om. Echter, tijd om de zaken eens van een afstandje te bezien, is er nauwelijks. Toch wilt u vooruit. Anticiperen op veranderende behoeften en tegelijkertijd uw rendement verhogen. Daarbij hebt u hulp nodig van een proactieve sparringpartner. Iemand die thuis is in uw branche, op niveau met u meedenkt én advies geeft op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Dan bent u bij Rühl Haegens Molenaar aan het juiste adres.

Kennis over uw sector willen we met u delen. Dit doen we aan de hand van branchegerelateerde workshops, een jaarlijkse benchmark voor zowel elektrotechnische als werktuigkundige installatiebedrijven en middels artikelen die we publiceren in uw vakbladen. Samenwerken maakt ook uw onderneming sterker. Daarom hebben we samen met Techniek Nederland verschillende studieclubs opgericht. Daarnaast hebben we samen met de hogeschool een module ontwikkeld die specifiek gericht is op inzicht en rendementsverbetering binnen het installatiebedrijf.

Interesse?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Stefan van Maasakkers, telefoonnummer 0413-74 50 16, e-mail: svm@rhmweb.nl
Menu