EmailTwitterLinkedIn

Menu

HRM

Zoals reeds aangegeven, is uw personeel het belangrijkste kapitaal binnen uw onderneming. Een goede personeelsopbouw vereist een strategische visie. De uitvoering van deze visie vergt een goede dossiervorming, waarin ook functionerings- en beoordelingsgesprekken meegenomen worden.

Goed geleide functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn essentieel voor de motivatie van uw personeel. Slechtnieuwsgesprekken moeten op de juiste wijze gevoerd en gedocumenteerd worden om een eventueel juridisch vervolg te voorkomen. Onze specialisten zijn erin getraind om het maximale in uw mensen naar boven te halen. Daarnaast zijn ze geschoold in wat ze wel en niet kunnen zeggen, zodat dure juridische procedures voorkomen kunnen worden.

Uw voordelen op een rij:

• Een professional die met u meedenkt over uw human resource management beleid;
• Periodieke personeelsgesprekken die op de juiste wijze worden gedocumenteerd;
• Gebaseerd op het aantal medewerkers, betaalt u een vast bedrag per maand.

Op weg naar succes?

Neem contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Dankzij de vele disciplines die we in huis hebben, zijn we een volwaardige sparringpartner. Op tal van fronten. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Menu