EmailTwitterLinkedIn

Menu

Diervoeders

De diervoederbranche is bij uitstek een branche waarin een financieel adviseur met kennis van zaken broodnodig is. Als ondernemer in de diervoederbranche moet u keuzes maken, terwijl uw bedrijfstak continu in ontwikkeling is. Moet u de algemene trend volgen door te investeren in meer capaciteit? Of kiest u om te specialiseren in een van de vele nichemarkten binnen uw branche? Hoe gaat u om met grote schommelingen in de granenmarkt? Welke ondernemingsvorm is het meest gepast? Heeft u een opvolger of gaat u stoppen? En heeft u wel voldoende pensioenvoorzieningen? Voor deze en andere vragen zijn wij graag uw klankbord.

Rühl Haegens Molenaar is deskundig in de diervoederbranche met kennis van branchespecifieke processen, problemen en regelgeving. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bezitten actuele branchekengetallen en weten hoe specifiek uw bedrijfsvoering is. Het controleren van uw jaarcijfers of het samenstellen van uw jaarrapporten kan daardoor nog efficiënter en effectiever. Wij ondersteunen u met tussentijdse financiële rapportages en helpen u om de cijfers op de juiste wijze te interpreteren. Hiervoor maken wij gebruik van ons ManagementKompasSysteem®.

Wist u overigens dat de belangrijkste onderzoeken bij de totstandkoming van dit systeem in uw branche zijn uitgevoerd?

Interesse?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Stefan van Maasakkers, telefoonnummer 0413-74 50 16, e-mail: svm@rhmweb.nl

 

 

 

Menu