EmailTwitterLinkedIn

Menu

Belastingadvies

Er gaat geen dag voorbij of er verandert wel iets in de belastingwetgeving. Dat kunnen ook onze belastingadviseurs niet voorkomen. Wat wij wel kunnen voorkomen, is dat onze klanten teveel belasting betalen. Belasting besparen geeft u het voordeel en ons het enthousiasme om het vak met plezier te blijven uitoefenen.

Onze belastingadviseurs spreken de taal van de MKB-ondernemer: concreet, helder en duidelijk. Zij volgen de actuele ontwikkelingen op de voet en kunnen zodoende zorg dragen voor een gedegen fiscaal advies. Uiteraard verzorgen wij uw aangiften inkomstenbelasting- en vennootschapsbelasting. Veel belangrijker vinden we echter onze advisering: gevraagd én ongevraagd. Van herstructureringen en bedrijfsopvolging, van estateplanning tot het geven van een second opinion: onze belastingadviseurs zijn thuis op elk fiscaal terrein. Ook verzorgen we (fiscale) overeenkomsten en contracten. Indien nodig kunnen we een beroep doen op ons uitstekende netwerk van externe deskundigen.

Rühl Haegens Molenaar vindt het belangrijk goed contact te hebben met de Belastingdienst. Daarom hebben we met de Belastingdienst een convenant gesloten in het kader van Horizontaal Toezicht; een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, begrip en transparantie. Op basis van kennis van zaken en goede argumenten blijft het onze opdracht voor u succes als resultaat te behalen.

Op weg naar succes?

Neem contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Dankzij de vele disciplines die we in huis hebben, zijn we een volwaardige sparringpartner. Op tal van fronten. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

Menu