Bedrijfsadvies

Wij geven je duidelijkheid over de financiële aspecten van de vraagstukken die er binnen jouw organisatie spelen. Met een vast team van adviseurs staan we je bij als jij ons nodig hebt.

Een vertrouwde adviseur van RHM

Binnen elke organisatie bestaan er vragen en uitdagingen waarbij je hulp nodig hebt van een financieel adviseur. Bij RHM koppelen we je aan vast team van adviseurs vanuit verschillende disciplines waarbij je altijd één vast aanspreekpunt hebt. Hierdoor zijn we in staat om je door elke bedrijfseconomische uitdaging te begeleiden en ervoor te zorgen dat je geen onverantwoorde financiële risico's loopt.

Begeleiding en ontwikkeling

We zijn er ook om samen met jou de cijfers te analyseren en deze te vertalen naar praktische doelen en acties waarmee je binnen je organisatie aan de slag kan om hierdoor meer uit je organisatie te halen. Daarmee helpen we jou een betere ondernemer te worden.

Koop en verkoop

Als je te maken krijgt met een bedrijfsovername, zelf een bedrijf gaat overnemen of je eigen organisatie wilt verkopen dan zijn er veel financiële vragen die gedurende het hele traject beantwoord moeten worden. Vanuit RHM ondersteunen wij je in elke fase van het proces en helpen je bij het vinden - en realiseren - van een passende financiering.

Bedrijfsopvolging

De vaak gedroomde voortzetting van je bedrijf is wanneer dit door één of meerdere van je familieleden gebeurt. Bij een bedrijfsopvolging krijg niet alleen jij maar ook je familie te maken met de consequenties van de fiscale-, financiële-, juridische en sociale aspecten van jouw beslissingen. Het grootste geheim achter een harmonieuze opvolging binnen de familie is dan ook; start op tijd met de voorbereidingen. Onze adviseurs helpen je de juiste balans te vinden tussen bedrijfs- en familiebelangen.

(Her)financieringen

Het aantrekken van een (her)financiering om je bedrijfsplannen te realiseren is niet altijd makkelijk. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om krediet op te halen. Wij ondersteunen je hierbij en geven je de juiste handvatten.

Investeringen

Als je dromen en ideeën wilt realiseren binnen je bedrijf dan vereisen deze vaak een investering in tijd, geld en mogelijk andere middelen. Het is dan belangrijk om te weten hoeveel je precies nodig hebt, inzicht te krijgen in de haalbaarheid van je plannen en ook om te weten hoe snel je je investering kunt terugverdienen. Onze adviseurs stellen investeringsplannen met en voor je op waarmee je antwoord krijgt op belangrijke vragen en inzicht krijgt in alle gevolgen voor je organisatie.

Financiële planning

Binnen de financiële planning geven we je inzicht in je financiële situatie en toekomst. We brengen samen jou het leven dat je wenst te leven in beeld waarbij we rekening houden met belangrijke ontwikkelingen binnen je privé en zakelijke situatie.

Accountants en adviseurs die jouw taal spreken

We hebben alle disciplines in huis waarmee we je volledig kunnen ondersteunen. Vanuit RHM vinden we het essentieel dat jij begrijpt welke keuzes je hebt en wat daarvan de mogelijke gevolgen zijn. Zo maak je altijd de beste afweging voor jouw organisatie.

Een greep uit onze overige bedrijfsadvies diensten

Waar we jouw organisatie verder mee kunnen helpen:

  • Strategische bedrijfsbegeleiding
  • Starten onderneming
  • Controlling
  • Bedrijfseconomische begeleiding

Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Zoom in op jouw branche

En ontdek wat RHM nog meer voor jouw organisatie kan betekenen.

Wil je meer weten?

Wij helpen je graag om meer uit je organisatie te halen.

Of bel direct naar: 0478 - 58 43 33